(Rits)screens

Solide zonwering en bescherming

Het voornaamste voordeel van buitenzonwering zoals screens is het weren van hinderlijk zonlicht voor verticale (glas)oppervlakten. Door de isolerende werking hoeft u in de winter minder te verwarmen en in de zomer minder te koelen. Ook weert u muggen en andere ongewenste insecten indien uw raam open staat en kunt u screens toepassen als windscherm voor uw veranda of overkapping. Tibelly heeft 2 soorten screendoek in maar liefst 48 kleuren: Sergé en ecole1%.

Tibelly Sergé screendoek is geschikt voor zowel standaard screens, screens met windvaste geleiders en de zogenaamde SolidScreen. De SolidScreen is voorzien van een ritsgeleiding, welke zelfs orkaankracht (145 km/u) kan weerstaan!

Voor ruimtes waar men werkt met beeldschermen of digiborden, zoals scholen en kantoren, heeft Tibelly het ecole1% screendoek ontwikkeld. Dit type doek laat tot 84% minder direct zonlicht binnen dan Sergé doek, zodat het beeld uitermate goed zichtbaar is. Tibelly ecole1% vormt een duurzame en praktische combinatie met de ritsgeleide SolidScreen. 

Bekijk de SolidScreen video

Voordelen van Tibelly screendoek

  • Beschermt tegen hinderlijk zonlicht
  • 70% Minder warmte in huis dankzij automatische zonwering
  • Geeft uw woning en terras meer sfeer
  • Beeld op digiborden en beeldschermen beter zichtbaar

Technische informatie

Type doek
Tibelly Sergé en Tibelly ecole1%

Maximale afmeting
6 m breed x 3 m hoog

Bediening
Elektrisch en geautomatiseerd

Zoek uw doek

Live preview
Zoek uw doek

Tibelly dealers

Dealerlocator