Bescherming, besparing & decoratie

Bescherming

Wij mensen houden van de zon. Wanneer de eerste zonnestralen tevoorschijn komen openen we deuren en ramen en genieten volop van het buitenleven. De zon kan echter, wanneer we niet goed opletten, ook schade aanrichten. Zo nu en dan de schaduw opzoeken is daarom zeker geen overbodige luxe. Wil dat zeggen dat u binnen moet gaan zitten? Natuurlijk niet. Een buitenzonwering met Tibelly acryldoek blokkeert namelijk, ongeacht de kleur, ten minste 90% van de schadelijke uv-straling. Naast bescherming tegen zonnestraling voorkomt Tibelly acryldoek tevens ongewenste inkijk en verkleuring van (tuin)meubelen.

Besparing

Waar mogelijk bezuinigen we maar al te graag. Het is daarom opmerkelijk dat weinig mensen weten dat een buitenzonwering ook bespaart op de energierekening. Wist u dat automatisch aangedreven buitenzonwering met Tibelly acryldoek de warmte die binnen komt met 70% reduceert? Dit betekent dat de energieslurpende airco en elektrische ventilatoren een standje lager, of zelfs uit kunnen. Zonwering zorgt tevens voor extra isolatie in de winter. Minder kosten en bovendien een aangenamer en gezonder binnenklimaat.

Sfeer

Het oog wil ook wat. Een buitenzonwering, het zonweringdoek in bijzonder, eist in open stand al snel de aandacht op. Het is de bepalende factor voor de sfeer van uw terras, tuin én woning. Tibelly biedt u 127 verschillende dessins van hoge kwaliteit. Gaat u voor stijlvol en rustig, of toch voor fris en speels? Er zijn vele combinaties mogelijk, die u allemaal op deze website kunt bekijken. Hier vindt u het Tibelly zonweringdoek dat bij u past.

Waarom zonwering

Buitenzonwering beschermt tegen schadelijke uv-straling, verlaagt uw energierekening en het maakt uw woning nog mooier. Tibelly zonweringdoek speelt hierbij een grote rol.

Daarnaast steunt u bij aankoop van Tibelly zonweringdoek automatisch KWF Kankerbestrijding. Voor iedere verkochte meter zonweringdoek, doneert Tibelly namelijk € 0,05 voor onderzoek ter preventie van (huid)kanker.